Kreatív ötletek pénz ajándékozáshoz

Ha miden jól megy, amikor ezt olvasod, már tudod mennyi pénzt szeretnél adni a párnak. Eljött az ideje, hogy gondolkozzunk egy kicsit arról is, milyen formában lenne jó átadni az ajándékot. Van néhány kreatív ötletünk számodra.

alt text

Pénz a lufiban:

Napjainkban könnyű olyan céget találni, amelyik tud segíteni ezen terved megvalósításában. Nem csak pénzt, szinte bármit bele tudnak csomagolni egy lufiba, így teljesen egyedi, személyre szabott ajándékot készíttethetsz az ifjú pár számára. Garantáltan mókás lesz, amikor hozzá szeretnének férni a lufi tartalmához.

Pénzcsokor:

Sok helyen virágcsokor mellett rendelhető úgynevezett pénzcsokor is, ami nem más, mint bankjegyek virágcsokorba kötése. Így egy igazán dekoratív módját választhatod az ifjú pár megajándékozásának.

Pénz bonbon:

Első lépésként keress egy bonbonos dobozt és ha még nem üres, ürítsd ki (ennek módját rád bízom 😊). Ha ez megvan, a csokik helyére hajtogass bankjegyeket. Lesz meglepetés, mikor édességre vágyva kibontják a dobozt és egészen más találnak benne, mint várták. De azt hiszem, csalódottak semmiképp nem lesznek.

Pénz album:

Keress elő egy fotóalbumot és a képek helyére tegyél pénzt. Az sem baj, ha pár kép azért marad néhány közös emlékről vagy az ifjú párról. Így lapozgatás közben több dolognak is örülhetnek.

Pénzes üveg:

Szükséged lesz egy üres üvegre. Jól mutat, ha korábban épp az ifjú pár kedvenc itala volt benne, de tulajdonképpen bármi jó lehet. Tömd bele a pénzt és az esküvőn nyújtsd át ezt a finomságot nekik. Talán nem fogják bánni, hogy ezúttal nem alkohol van az üvegben.

Rejtett pénz:

Ehhez nem csak egy üres befőttes üvegre lesz szükséged, de egy papír gurigára, amibe a pénzt rakod és még valamire, amivel az üveget megtöltöd. Vegyük sorra: készíts egy, az üvegbe helyezhető méretű papír hengert (tipp: a konyhai papírtörlő gurigát méretre vágod), majd ezt tedd bele a befőttes üvegbe. Szórj a hengeren kívülre például csokigolyókat, gumicukrot, aszalt gyümölcsöt, magvakat, esetleg tésztát, rizst vagy bármit, amit csak szeret a pár. Ha ezzel megvagy, helyezd a pénzt a hengerbe, majd csavard rá a tetejét az üvegre. Első ránézésre senki nem mondja meg, hogy pénzt rejt az üveg, úgyhogy lesz meglepetés, amikor lekerül a fedő.

Emlékkönyv pénzzel:

Készíts emlékkönyvet, töltsd meg a közös élményeitekkel és hagyj a végén néhány üres oldalt. Ezekre az oldalakra tűzz pénzt. Ha szeretnéd, el is nevezheted az oldalakat, például valamilyen jövőbeli eseményről (nászút, gyermek születése, stb.), így egy kicsit hozzájárulsz te is a nagy pillanatokhoz.

Remélem, tudtunk segíteni és valamelyiket megvalósítod vagy esetleg ezekből inspirációt merítve támad neked is egy remek ötleted. Ha van olyan, amit szívesen megosztanál a világgal, akkor küldd el nekünk üzenetben és hozzájárulásoddal szívesen kitesszük az oldalra. Előre is köszönjük!

Írta Orsolya Szalay